.
Leva Billigt
.
.
Hemmadejta

Hemmadejt - Tema vitt

. 2 minuter läsning . Written by Anna-Sara
Hemmadejt - Tema vitt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för matsmart.se

Jag och mannen brukar ha hemmadejt så gott som varje vecka. Ibland så kommer det annat emellan och ibland blir det väldigt enkla dejter som te och kortspel men hur som helst tycker jag att man aldrig ska sluta dejta den man lever med.

De aktiviteter jag tipsar om kan man också göra med sina barn eller varför inte en vän. Konceptet dejt är att spendera tid på tu man hand och det är viktigt att göra också med sina barn och sina vänner.

Vi har halkat in på ett nytt sorts tema för våra hemmadejter, nämligen färger. Tanken är att försöka få så mycket som möjligt av dejten att utgå från den valda färgen.

Väldigt enkelt väljer vi en färg för att sedan börja söka internet på mat, snacks, musik, film etc som kan kopplas till färgen. Vi brukar även kolla in matsmart.se för att hitta ingredienser, snacks, godis, dricka osv i den färg vi vill ha. Billigt och svinnsmart!

Vår vita dejt

På dejten hade vi vita kläder på oss och vi dukade bordet i vardagsrummet så vitt vi kunde. Under kvällen lyssnade vi på musik där låtarnas titel innehåll ordet vit/white.

Dejten började med att vi fixade till vita pizzor, här är receptet, som vi sedan njöt av samtidigt som drack vit citrondricka.

Efteråt satt vi på en serie som vi kollat upp, White Collar, och till det åt vi vitt godis och popcorn.

Färgtema kommer att bli en favorit eftersom vi tycker att både planeringen och utförandet av dejten är riktigt kul!